o meni nije mislila i nezna sta mi je ucinila do dna me je spustala za mene nije marila,a ja se jos ne predajem i borim se a znam da kasnoje,ali owaj put ne wredi mi,jer znao nisam ko si ti,a ja sam ceo ziwot swoj dao njoj dao samo njoj,a ona mene nije shwatila i da je htela opet bi me wratila,a ja sam ceo ziwot swoj dao njoj dao samo njoj a ona mene nije shvatila i da je htela opet bi me vratila.swoj dao njoj dao samo njoj,a ona mene nije shwatila i da je htela opet bi me wratila,a ja sam ceo ziwot swoj dao njoj dao samo njoj a ona mene nije shvatila i da je htela opet bi me vratila.
I posle swega toga ne odustajem,ali ne mogu wise snage mi ponestaje,a ja sam ceo ziwot swoj dao njoj dao samo njoj,a ona mene nije shwatila i da je htela opet bi me wratila,a ja sam ceo ziwot swoj dao njoj dao samo njoj a ona mene nije shvatila i da je htela opet bi me vratila.swoj dao njoj dao samo njoj,a ona mene nije shwatila i da je htela opet bi me wratila,a ja sam ceo ziwot swoj dao njoj dao samo njoj a ona mene nije shvatila i da je htela opet bi me vratila.